Новий сервіс — «Паркінг»

15.02.2021

Ми запустили новий безкоштовний міні-сервіс — «Паркінг». Посилання для налаштування параметрів знаходяться в панелі керування доменами, праворуч від назв активних доменних імен.

Тепер Ви можете легко перенаправити Ваш домен на інший сайт зі збереженням вихідного запиту, або на інший URL без збереження вихідного запиту. Наприклад, для перенаправлення Ви вказали URL https://main.site/, а на Ваш домен приходить запит http://your.domain/some/request?id=1. Якщо Ви обрали в налаштуваннях опцію «зберігати вихідний URI», то користувач буде перенаправлений на https://main.site/some/request?id=1. Якщо не вмикати цю опцію, то не залежно від початкового запиту, користувач буде направлений в точності на той URL, який Ви вказали, тобто https://main.site/.

Якщо Ви прийняли рішення кинути домен, або від початку реєстрували його з метою продажу, можете виставити домен на продаж на нашій парковці. Повідомлення з пропозиціями про покупку будуть приходити на email, вказаний у Вашому акаунті. Із зовнішнім виглядом парковки можна ознайомитися за посиланням http://parking.voodoo.domains.
Замовлень: , на суму грн.